janka napisał(a):
ok bardzo0 chętnie się czegoś jeszcze dowiem
janka napisał(a):
pierwsze wrażenie jest najważniejsze.
Tu się Janko z toba zgodzę ...Na mnie też najwieksze wrazenie zrobiłas swoją pierwsza wypowiedzia na tym forum...nie ... nie chodzi mi o to zdanie z gigantyczną budowlą...
Kobieca intuicja (komplement za komplement

) dobrze Ci podpowiada ,że Rysiek nie do końca był z Wami szczery ... powiem Ci tak w zaufaniu ...
On po zakończeniu tej inwestycji ma zamiar wyjechać z Polski...A co stanie sie z elektrownią ? No własnie... ponoć Rysiek kupił sobie laptopa i ma zamiar resztę życia spedzić z jakąs długonogą blondyną w ciepłych krajach.
Wyobraz sobie ,że on bedzie tą elektrownią zarzadzał tym laptopem z hotelowego basenu...Jak tego dokona?wejdzie w internet ...najpierw przejży informacje ze swiata i kraju...potem wejdzie na stronę Pameli Anderson lub przejzy plotki o Pris Hilton... a nastepnie z nudów zajrzy jak pracuje Jego elektrownia...Przez kamery zobaczy czy uprzątnięto smieci z krat... potem wejdzie do panelu sterowania i zobaczy ile kasiory wytworzyła elektrownia... nastepnie leniwym ruchem odłozy laptopa i zacznie smarowac olejkiem plecy blondyny...
I wiesz co? - ja tu nie wciskam ci kitu!!! zapytaj kogo chcesz na tym forum ,ze to jest realne...
A wiesz co w tym czasie bedzie musiał robic Wójt?... po prostu wstanie o 7 rano i pójdzie do pracy...naużera sie z ludzmi...itp itd
Pan Przewodniczący tez bedzie musiał wiązać jakoś koniec z końcem- tego dodatku za przewodniczenie radzie chyba nie ma tak wiele...
Uwazasz ,ze to jest sprawiedliwe? Czy to nie jest skandal?
A przeciez próg stal w waszej gminie. Przyszedł obcy cwaniak i prosze jak sie ustawił na całe życie...
Serdecznie pozdrawiam Cie droga Janko...
P.S. Czy tam u Was w Konopnicy jest jakas fajna kawiarnia?...