Małe Elektrownie Wodne - Forum społeczności

Małe Elektrownie Wodne w polsce, forum, serwis, automatyka, sterowanie, projekty, turbiny, turbina, kaplan, franciss, montaż, konsultacja, portal
Teraz jest czwartek, 25 kwietnia 2024, 02:04

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: czwartek, 19 kwietnia 2007, 09:43 
Offline
jestem tu nowy

Dołączył(a): środa, 11 kwietnia 2007, 01:00
Posty: 13
Witam
Jestem tu nowy ale wykryłem już jeden błąd w konfiguracji forum - admin na ten temat milczy... Mianowicie domyślnie jest ustawiona opcja o niepowiadamianiu (na pocztę email) o nadejściu prywatnej wiadomości a ilu z nas zagląda na koto wiadomości na forum?? Opcja ta powinna być domyślnie włączona - tak jet to skonfigurowane na wszystkich forach na których dotychczas się udzielałem...
Pzdr
g0ris


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: czwartek, 19 kwietnia 2007, 10:12 
Offline
Site Admin
Site Admin
Avatar użytkownika

Dołączył(a): piątek, 23 stycznia 2004, 01:00
Posty: 661
Lokalizacja: kaszuby
1. Nie milcze na ten temat tylko odpisałem ci.
2. Takie jest ujstawienie domyślne, każdy użytkownik może sobie włączyć powiadomienia mailowe jeśli takie chce.
3. To nie jest żaden błąd tylko taka konfiguracja.
4. Zdecydowanie ponad 50% odwiedzających to osoby które wracają. Większość zagląda co kilka dni na forum.
5. Może lepiej napisać na forum ci cię boli niż atakować użytkowników prywatnie?

_________________
Nigdy nie myśl że ktoś inny jest głupszy od Ciebie.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: piątek, 20 kwietnia 2007, 08:37 
Offline
starszy elektrowniarz
starszy elektrowniarz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): czwartek, 20 stycznia 2005, 01:00
Posty: 285
Lokalizacja: Piła MEW Gryfice rz.Rega
ależ babol ..d:.. kolejnego filozofa na forum witamy serdecznie....
Pozdrawiam.

_________________
skype praktykant897
WP hydroenergia1

Nie dyskutuj z nikim, kto ma nad Tobą pół litra przewagi :D


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: sobota, 21 kwietnia 2007, 12:03 
Offline
starszy elektrowniarz
starszy elektrowniarz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): piątek, 21 stycznia 2005, 01:00
Posty: 412
Lokalizacja: Dom: Poznań MEW: Gryfice
<lol>

A ja chcialem powiedziec, ze jest jakis blad w js, poniewaz nie dziala link jak sie kliknie na album.. ;/ Pierdola oczywiscie ale jest :)

Pozdrawiam

_________________
"Światem rządza głupi,gnuśni i występni"-Dante Alighieri

GG: 3708469
Skype: Flooderek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: sobota, 21 kwietnia 2007, 12:09 
Offline
starszy elektrowniarz
starszy elektrowniarz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): czwartek, 20 stycznia 2005, 01:00
Posty: 285
Lokalizacja: Piła MEW Gryfice rz.Rega
:D

_________________
skype praktykant897
WP hydroenergia1

Nie dyskutuj z nikim, kto ma nad Tobą pół litra przewagi :D


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: sobota, 21 kwietnia 2007, 12:31 
Offline
starszy elektrowniarz
starszy elektrowniarz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): piątek, 21 stycznia 2005, 01:00
Posty: 412
Lokalizacja: Dom: Poznań MEW: Gryfice
A Ty co nabijasz sobie posty?? Range chcesz sobie zmienic?? :D do nastepnej brakuje CI kilkuset <lol2>

_________________
"Światem rządza głupi,gnuśni i występni"-Dante Alighieri

GG: 3708469
Skype: Flooderek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: sobota, 21 kwietnia 2007, 19:49 
Offline
Site Admin
Site Admin
Avatar użytkownika

Dołączył(a): piątek, 23 stycznia 2004, 01:00
Posty: 661
Lokalizacja: kaszuby
Flooder, wyjaśnij może co dokładnie nie działa w tym js, bo u mnie całkiem normalnie działa, jaki OS, i przeglądarka dopisz proszę.

_________________
Nigdy nie myśl że ktoś inny jest głupszy od Ciebie.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: sobota, 21 kwietnia 2007, 20:41 
Offline
starszy elektrowniarz
starszy elektrowniarz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): piątek, 21 stycznia 2005, 01:00
Posty: 412
Lokalizacja: Dom: Poznań MEW: Gryfice
No moze to przez ten wspanialy IE 7 :) wyskakuje dokladnie po najechaniu i kliknieciu myszka na obrazek albumu..blad na stronie :) I album sie nie otwiera... Mam w pracy Conquerora :) ale nie sprawdzalem przyznam sie szczerze, bo zazwyczaj forum czytam wieczorami, gdzie przesiaduje Win Xp Pro + IE 7 ale skoro u Cie dziala to pewnie wina IE :)

POzdrawiam

P.S. Chodzi oczywiscie o ten album, ktory mozna zakupic...nie fotografie naszych MEW z fotogalerii

_________________
"Światem rządza głupi,gnuśni i występni"-Dante Alighieri

GG: 3708469
Skype: Flooderek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: niedziela, 22 kwietnia 2007, 11:59 
Offline
Site Admin
Site Admin
Avatar użytkownika

Dołączył(a): piątek, 23 stycznia 2004, 01:00
Posty: 661
Lokalizacja: kaszuby
Tam chyba gdzieś można kliknąć co pokaże dokładny komunikat błędu o co mu chodzi....

_________________
Nigdy nie myśl że ktoś inny jest głupszy od Ciebie.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: niedziela, 22 kwietnia 2007, 12:40 
Offline
starszy elektrowniarz
starszy elektrowniarz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): czwartek, 20 stycznia 2005, 01:00
Posty: 285
Lokalizacja: Piła MEW Gryfice rz.Rega
to wina IE ..norma ja tez to mam ..na operze trybi ..
a co do ilosci postów to mam to gdzieś . wedle mnie mogło by tego niebyc..
..

_________________
skype praktykant897
WP hydroenergia1

Nie dyskutuj z nikim, kto ma nad Tobą pół litra przewagi :D


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: niedziela, 22 kwietnia 2007, 14:08 
Offline
Site Admin
Site Admin
Avatar użytkownika

Dołączył(a): piątek, 23 stycznia 2004, 01:00
Posty: 661
Lokalizacja: kaszuby
OK.

Przenoszę do odpowiedniego działu...

_________________
Nigdy nie myśl że ktoś inny jest głupszy od Ciebie.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: poniedziałek, 23 kwietnia 2007, 07:24 
Offline
starszy elektrowniarz
starszy elektrowniarz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): piątek, 21 stycznia 2005, 01:00
Posty: 412
Lokalizacja: Dom: Poznań MEW: Gryfice
Tresc bledu js na IE7:

Wiersz: 93
Znak: 1
Błąd: Nieprawidłowy argument.
Kod: 0
Adres: URL: http://www.mew.pl/Forums/viewtopic/t=803.html


Pozdrawiam

_________________
"Światem rządza głupi,gnuśni i występni"-Dante Alighieri

GG: 3708469
Skype: Flooderek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: poniedziałek, 23 kwietnia 2007, 12:41 
Offline
Site Admin
Site Admin
Avatar użytkownika

Dołączył(a): piątek, 23 stycznia 2004, 01:00
Posty: 661
Lokalizacja: kaszuby
OK, a mógłbyś sprawdzić teraz ponownie?

_________________
Nigdy nie myśl że ktoś inny jest głupszy od Ciebie.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: poniedziałek, 23 kwietnia 2007, 19:27 
Offline
starszy elektrowniarz
starszy elektrowniarz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): piątek, 21 stycznia 2005, 01:00
Posty: 412
Lokalizacja: Dom: Poznań MEW: Gryfice
Teraz jest taki :) :

Wiersz 87
ZNak 1
Blad Nieprawidlowy argument
Kod 0
Adres URL http://www.mew.pl

Natomiast gdy klikam na album ze strony Forum Spolecznosci pojawia sie taki :)

Wiersz 90
ZNak 1
Blad Nieprawidlowy argument
Kod 0
Adres URL http://www.mew.pl/Forums.html


Innych podstron nie sprawdzalem.

Pozdrawiam

P.S. Bledy pojawiaja sie zarowno na IE 6 i IE 7 bo wlasnie sprawdzilem...na zupelnie innym kompie.

_________________
"Światem rządza głupi,gnuśni i występni"-Dante Alighieri

GG: 3708469
Skype: Flooderek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: wtorek, 24 kwietnia 2007, 08:05 
Offline
Site Admin
Site Admin
Avatar użytkownika

Dołączył(a): piątek, 23 stycznia 2004, 01:00
Posty: 661
Lokalizacja: kaszuby
A teraz?

_________________
Nigdy nie myśl że ktoś inny jest głupszy od Ciebie.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: wtorek, 24 kwietnia 2007, 09:39 
Offline
starszy elektrowniarz
starszy elektrowniarz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): piątek, 21 stycznia 2005, 01:00
Posty: 412
Lokalizacja: Dom: Poznań MEW: Gryfice
Bez zmian.

pzdr.

_________________
"Światem rządza głupi,gnuśni i występni"-Dante Alighieri

GG: 3708469
Skype: Flooderek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: wtorek, 24 kwietnia 2007, 17:24 
Offline
Site Admin
Site Admin
Avatar użytkownika

Dołączył(a): piątek, 23 stycznia 2004, 01:00
Posty: 661
Lokalizacja: kaszuby
Sorry że tak męczę - a teraz?

_________________
Nigdy nie myśl że ktoś inny jest głupszy od Ciebie.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: środa, 25 kwietnia 2007, 00:56 
Offline
starszy elektrowniarz
starszy elektrowniarz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): piątek, 21 stycznia 2005, 01:00
Posty: 412
Lokalizacja: Dom: Poznań MEW: Gryfice
Wciaz bez zmian.

Nie ma problemu :) jesli koniecznie chcesz to naprawic pod IE to mozesz pytac az do skutku..i tak tu codziennie zagladam :)

Pozdrawiam, Jarek

_________________
"Światem rządza głupi,gnuśni i występni"-Dante Alighieri

GG: 3708469
Skype: Flooderek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: środa, 25 kwietnia 2007, 16:53 
Offline
starszy elektrowniarz
starszy elektrowniarz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): piątek, 21 stycznia 2005, 01:00
Posty: 412
Lokalizacja: Dom: Poznań MEW: Gryfice
Ewentualnie jesli chcesz podeslij mi ten skrypt a ja poogladam i potestuje na IE.

Pzdr.

_________________
"Światem rządza głupi,gnuśni i występni"-Dante Alighieri

GG: 3708469
Skype: Flooderek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: środa, 25 kwietnia 2007, 19:55 
Offline
Site Admin
Site Admin
Avatar użytkownika

Dołączył(a): piątek, 23 stycznia 2004, 01:00
Posty: 661
Lokalizacja: kaszuby
No przecież masz, kliknij sobie źródło strony i w okolicy linii 90 masz tą jedną linijkę co jest odpowiedzialna za otwieranie nowego okna......

_________________
Nigdy nie myśl że ktoś inny jest głupszy od Ciebie.


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL