Zaprezentowałeś postawę charakterystyczną dla dużej części naszego społeczeństwa i naszej na forum społeczności. Domyślam się, że na wybory też nie chodzisz bo "w niczym to nie pomaga nikomu". Czy głosujesz czy nie głosujesz nic to nie zmieni. Dobrze, że wszyscy tak nie myślą.
Każdy pojedynczy głos pomagał by w poprawie poziomu forum ale szkoda że było ich tak mało. Większość chociaż wiedziała jak powinno wyglądać współistnienie na forum wolała siedzieć cicho.
zawszy napisał(a):
Edit: Napisalem co napisalem i co? W niczym to nie pomoglo nikomu.
Ja natomiast na wybory chodzę i na chamstwo też reaguję i nie udaję, że deszcz pada. Usprawiedliwieniem dla Ciebie niech będzie to, że jak piszesz merytorycznie nie czujesz się przygotowany. Ja natomiast czuje się mocny merytorycznie i sporą ilość razy dałem pstryczka w nos rzeczonemu uczestnikowi forum. Niestety wobec sporej ilości osób odwiedzających forum zdecydowana większość siedzi cicho bo tak im wygodniej. Dziwiła mnie natomiast postawa Admina który też siedział cicho wobec chamstwa na forum a nawet próbował jakichś insynuacji wobec mnie radząc z przekąsem innym aby poczytali moje posty na elektrodzie. Admin prowadzi firmę elektrownianą i czyżby też nie umiał ocenić pod katem merytorycznym i etycznym przejawów niekompetencji i chamstwa? No to efekt jest, forum niemal nie ma lub całkiem było by śladowe (agencja sprzedaży elementów MEW) gdybym ja nie pisał. Jeszcze trochę a forum chyba będzie miało cechy mojego bloga.