Witam!
Z niecierpliwością odliczam godziny do rozpoczęcia sjesty weekendowej. I z powodu niskiego zainteresowania chyba będę zmuszony zrezygnować nomenklatury MEW. W każdym razie, mimo prejściowych trudnośći kilka osób będzie, będzie piwko i pogoda. Ja tak jestem człek prosty i ja tam więcej ne potrzebuję.
Żałuję tylko, że tak wiele osób z szacownego grona jest tak zaganianych, że nie wyrwie się nawet na kilka godzin, by się rozwerwać. Szkoda, ale live is brutal...
Tak jak pisałem, będę na miejscu od rana, więc możecie zjeżdżać już od 9.00 w sobotę. To jest miłe miejsce na odpoczynek, sporo zieleni, mimo, że w środku wsi ( ale za to sklep z zaopatrzeniem jest po drugiej stronie rzeczułki

).
Jak wjedziecie do Sokołowic ( gmina Oleśnica, 2 km od drogi nr 25 Oleśnica - Międzybórz - jadąc od Oleśnicy po lewej stronie ), należy jechać cały czas prosto.Mijacie kościół i trzy mostki.
Po dojechaniu do rozjazdu na prawo i lewo kierujecie się na prawo ( przed Wami będzie drewniana stara wieża - co to nikt nie jest pewien do czego ona służyła????) mijacie po lewej szkołę i za jakieś 100- 150 m po lewej będzie sklep i rozjazd w trzy strony. Jak zatrzymacie auto pod sklepem ( żeby kupić słone paluszki i słonecznik oczywiście

) to przed sobą ujrzycie mostek, a przy nim ceglany młyn z wymienionymi oknami. TO TU.
www.pilot.pl - potem Sokołowice ( te koło Wrocławia ), następnie największa skala i to tm gdzie kończy się droga oznaczona lekko pomarańczowym kolorem, skręcąjca w prawo. TO TEŻ TU.
Do wiadomości kilku z forumowiczów silnie zainteresowanych praktykami zaliczeniowymi

: staram się o przyjazd jak największej ilości studentek. Może być nawet tak, że będę się katował bez piwa do późnego wieczora, coby po dwie pojechać do Twierdzy Breslau. To może boleć...
Tym bardziej, że mam do odbębnienia w piątek wieczorem szkolenie firmy Knauf dla swoich asów budownictwa polskiego, a zgrzewka koło grilla będzie stała i to nie jedna, jak to na takich szkoleniach bywa...
Swoją drogą ciekawe, koleżanka Kasia,studentka UW o ile dobrze pamiętam, przestała się odzywać? Być może odbębniła swą praktykę w którejś z forumowych MEW-ek i straciła zainteresowanie tematem? Jeśli to Kasiu ukradkiem czytasz, to zapraszamy na imprezę - bez ściemy.
I wszystkie studentki, niezależnie od kierunku studiów i uczelni.
pozdrawiam wszystkich, którym czytanie nie jest obce!
Ł
przepraszam za OT