Małe Elektrownie Wodne - Forum społeczności

Małe Elektrownie Wodne w polsce, forum, serwis, automatyka, sterowanie, projekty, turbiny, turbina, kaplan, franciss, montaż, konsultacja, portal
Teraz jest niedziela, 15 czerwca 2025, 18:53

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: SeXafera? :>
PostNapisane: czwartek, 7 grudnia 2006, 12:44 
starszy elektrowniarz
starszy elektrowniarz

Co myslicie o temacie? :> Przeciez to sa istne jaja <lol>

Dalem temat..zeby kazdy odpoczal troszeczke od pradu i wody :) i swobodnie wypowiedzial sie w temacie..

Pozdrawiam :)

GG: 3708469

PostNapisane: czwartek, 7 grudnia 2006, 13:58 
jestem tu nowy

Widzę to tak

Jeśli jest się politykiem lub innym gadem przed uprawieniem sexu nalezy zapytać się dziennikarzy gazety wyborczej czy wolno i z kim wolno
Stanowczo nie wolno zatrudniać kobiet bo jak przypadkiem dupy da to potem wypominac będzie gorzej jak bedzie pedał .

PostNapisane: czwartek, 7 grudnia 2006, 16:45 
starszy elektrowniarz
starszy elektrowniarz

Lepiej zajac sie tematem forum a nie wdawac sie w dyskuje na temat afer
Aferami niech zajmuja sie politycy i pismaki

PostNapisane: czwartek, 7 grudnia 2006, 17:43 
starszy elektrowniarz
starszy elektrowniarz

Można i aferami jak ktoś lubi, jest na to nawet miejsce na tym forum w dziale "nie na temat".

PostNapisane: czwartek, 7 grudnia 2006, 18:03 
starszy elektrowniarz
starszy elektrowniarz

A pod DYSKUSJE rozumiem to nie pasuje? :D Przez ostatnie poltora tygodnia nikt nic nie pisal po moim poscie..w ktorym pojechalem tu co niektorych... zeby rozladowac sytuacje..napisalem posta o sexAFERZE zeby bylo smieszniej..i pierwszy post bedacy odpowiedzia, spelnil moje oczekiwania.... a pozostali? No to sluchamy, o czym panowie chcieliby podyskutowac...

Pozdrawiam
Jarek

GG: 3708469

PostNapisane: czwartek, 7 grudnia 2006, 18:15 
starszy elektrowniarz
starszy elektrowniarz

od czasu do czasu ktos pisze
np Zawszy na temat swojego problemu z turbina
w dziale prawo i administracja Szam napisal ciekawy temat
mozna sie produkowac a nie bawic w igrzyska dla mas

PostNapisane: czwartek, 7 grudnia 2006, 18:32 
starszy elektrowniarz
starszy elektrowniarz

Witam..
Kim my jesteśmy takie pytanie ?
Jesteśmy społeczeństwem Polski ! a to oznacza iz każdy obywatel powinien się interesować co dzieje się w polityce bo od tego zależy czy obywatelowi będzie dobrze czy źle..I dlatego wszystkie Afery przez duże "A" powinny nas jako obywateli interesować i to bardzo..
Szczególnie tych którzy wpływają na nasze być albo Nie być..
Jeśli was nie interesuje że motłoch rządzi krajem, ze złodziej złodziejem pogania, że wydaje się wasze ciężko zapracowanie pieniążki na beznadziejne programy rządowe uchwalane przez Polityków to nic tylko usiąść i Płakać nad losem który nas czeka..

A najlepiej nic nie robić a potem wykrzykiwać jak to jest źle i niefajnie w tej Polsce..

A co do tej Sex ..nie wiadomo co to myślę iż jest to zemsta pana Mo...a za nagrania pani Renatki.Odegrał się chłopina bo dużo wiedział, pomyślał sobie - A co mi tam Ja im pokaże..

Nieważne kto to zapoczątkował ,Ważne ile to wyrządzi krzywdy nam wszystkim na scenie Międzynarodowej na której i tak mamy już nieciekawą opinię dzięki Lizusostwu SLD w poprzednich rządach ..Tak przyzwyczaili i Rosję i unię (Niemcy) iż zawsze siedzimy jak mysz pod miotłą i nic nie mówimy..aż tu nagle przypałętali sie jacyś bracia K. i zaczeli domagać się swego. O nieładni Polacy..Trza wam nosa utrzeć tak se Pomyśleli ..więc budują rurociąg Bałtycki teraz kolej promową mięska naszego nie chcą bo jest BEEE..itd itd.. trzeba tylko czekać aż kurek zakręcą..
Każde Państwo jest Graczem , niestety jeśli będziemy słabo rozgrywać to przysłowiowe "Gówno Ugramy"..
Mam nadzieje iż wkońcu doczekam się młodych polityków naszego pokolenia którzy niebędą wyjeżdżać do Anglii na zmywak tylko poprowadzą ten Kraj do swojego miejsca w Europie jaki się nam słusznie należy.
Ależ się rozpisałem..sorki..
pozdrawiam..

Nie dyskutuj z nikim, kto ma nad Tobą pół litra przewagi :D

PostNapisane: czwartek, 7 grudnia 2006, 19:00 
starszy elektrowniarz
starszy elektrowniarz

tylko ze takie "afery" to tylko marnowanie naszego czasu ja nie widze tutaj az takiej afery, nie od dzis wiadomo ze sex=wladza=stanowisko=pieniadze nie od dzis wiadomo ze przez sex mozna zalatwic wszystko przyklady mozna mnozyc np z obcego podworka Bill Clinton, Prezydent Izraela
Z mojego podworka znam przypadek gdzie Dyrektorka marketingu pewnej fimy powiedziala ze za podpisanie kontraktu pujdzie do luzka aby tylko podpisac kontrakt z odbiorca w Rosji - skutek kontrakt podpisany 80 % produkcji exportowane jest do Rosji - moze to bylo szczescie moze nie ....

Kazdy ma cos na sumieniu, nastepny przyklad Beger Gate czy ktos ma watpliwosc ze za glosy "kupuje sie" stanowiska ustawy itp kto mysli inaczej chyba ma rozowe okulary na nosie.

A ze takie osoby sa w sejmie to niestety nie moja wina ja nie odpowiadam za 25 mln doroslych Polakow

PostNapisane: środa, 13 grudnia 2006, 07:42 
starszy elektrowniarz
starszy elektrowniarz

Nie ma sie co martwić GazRurą, do wyścigu na księżyc po Hel3 przystąpiły również Indie. Tak więc można już teraz zacząć się zapisywać na tani prąd.

Strefa czasowa: UTC + 1