[quote:6fd67e3775="jago"]czy to znaczy, że już wyprzęgarz? do świąt (jeszcze dwa tygodnie!) daleko. Co prawda mogę się nie dziwić, bo też musiałbym zacząc kosztować "beherowki", by ją skończyć do świąt. Co ty pijesz synu? Umawiasz się na koniaki a pociągasz takie paskudztwo. U mnie w rodzinie to pijało się to jako lekarstwo, a może tobie coś dolega? Syndromu mewek tym nie zalejesz, no chyba, że to pokuta, a to co innego. Też muszę iść do spowiedzi, może dostanę łagodniejszą. Cóż tyś musiał narozrabiać, aby taką pokutę dostać? [color=red:6fd67e3775]To jaką dostanie np. piomika,[/color:6fd67e3775] nie mówiąc już o (zapamiętałym, by nie powiedzieć mściwym) bogasie?[/quote:6fd67e3775]
Pamiętaj Janusz ,że ja do Piły przeważnie jeżdzę przez Poznań.A co do pokuty to zawsze miałeś "oko" u Opatrzności.Czy komuś z nas zdarzyło się panowie odkopywać kanał elektrowni i trafić na drugą elektrownię w jeszcze lepszym stanie niż pierwsza?Tak dobrze to tylko miał Jago z Albertem.
Trochę postów na tym forum popełniłem.Przeważnie z nudów( żeby nie powiedzieć bardziej dosadnie...), więc faktycznie komuś tam za skórę mogłem zajść. Jeśli tak jest - to też korzystając z magii Swiąt- przepraszam.
Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło . Słyszałem ,że [color=darkred:6fd67e3775]Admin[/color:6fd67e3775] ufundował nagrodę dla autora największej ilości postów w tym roku w postaci [b:6fd67e3775][color=darkred:6fd67e3775]gratisowego remontu turbiny w swojej firmie [/color:6fd67e3775][/b:6fd67e3775]Jeśli się to potwierdzi - możesz się mnie Albert spodziewać się w każdej chwili

- a jeśli nie to przy najbliższej okazji).
Co do Bogasa - to też swego czasu liczyłem na to,że odwiedziny u Niego skończą się przynajmniej jakąś imprezą ....ze studentkami. A skończyło się ....na grabiach

i łamaniu nimi zatoru lodowego.
Piomika