1) Ukończony wydział Chemii - Technologia Chemiczna, Informatyka w Chemii
2) Informatyk - Administrator sieci komputerowej UAM
3) Politolog - 5 rok Wydzialu Nauk Spolecznych UAM, spec: Stosunki Miedzynarodowe
4) Prawo - 3 rok Wydzialu Prawa i Administracji, spec: Prawo Administracyjne
Nie jedna elektrownie juz z rodzina zbudowalismy..mysle ze nie mam sie czego wstydzic bo Uniwerek nie jest raczej Wyzsza Szkola Gotowania na Gazie. Jestem jednak raczej sktromnym czlowiekiem z natury i nie lubie sie chwalic swoimi osiagnieciami.
Jak pisalem

jesli sie nie pietrzy buduj

gratuluje patentow..ale wiesz..posrod przykladowego miliarda patentow 999 milionow nigdy nie zostalo wykorzystanych...
I naprawde zakonczmy juz ten temat, tak jak napisalem wyzej, jesli uwazasz, iz wiesz lepiej, Twoje prawo, buduj elektrownie o smiglach 100m na rzekach ktore sie nie spietrza

Ja naprawde dobrze wszystkim zycze..i marzy mi sie by wszyscy Polacy bybli miliarderami. Nie gniewaj sie..ale osobiscie uwazam iz mimo Twoich 8 patentow, na swiecie jest tysiace ludzi, ktorzy tematem energii i innymi..zajmuja sie juz od lat...i maja z pewnoscia wieksze osiagniecia. Jesli uwazasz iz teoria to bzdura to rowniez Twoje prawo. U nas raczej praktyka idzie w parze z teoria. Praw fizyki nie oszukasz, no chyba ze kiedys uslysze o Nagrodzie Nobla dla Nerka zatytuowaną:
"Jako wybitny naukowiec i odkrywca obalił większość dotychczasowych praw fizyki, stwarzając nową dyscyplinę nauki" obiecuje ze osobiscie zloze gratulacje na Twoje rece.
Rozumiem też, iż ten 100m wirnik, lub smiglo cokolwiek byś nie zanurzyl w Wisle, Amazonce, czy Nilu jest wykonane z nieznanego dotychczas mi i swiatu materiału, które wykorzystując energię kinetyczną plynącej wody na produkcję energii elektrycznej (mielenie mąki) nie stawia absolutnie żadnego oporu przepływającej wodzie. Jest Nerkowym PATENTEM nr 9. A zalozony generator, takze nie stawiajacy oporu nr 10.
Wiec jeszcze raz apeluje do Ciebie, buduj te elektrownie moze prad bedzie w koncu w Polsce tanszy dla obdiorcow..a wszystkim Polakom tego rowniez zycze. W czym masz problem? Potwierdzania na forum mew doskonalosci swoich pomyslow?

Ode mnie nie uslyszysz gratulacji, rozumiem ze moze łechta Cie gdy ktos Ci powie...WOW..8 PATENTÓW?? JESTES GOSC

Nie ode mnie i nie na tym forum. Stawiaj barki miel make, produkuj prad czlowieku GOD BLESS YOU. Naprawde nie rozumiem skad jakies Twoje dziwne oburzenie iz SMIEM jako wyksztalcony czlowiek stawiac opor Twoim fantastycznym opowiastkom i teoriom. Wiesz...na poczatku ludzie chodzili na czworaka, potem postawa wyprostowala sie na skutek ewolucji, kolejnie wymyslano kolo, nauczono sie jezdzic konno, wymyslono rower, samochod, samolot.... a po co?? No po to.."zeby na barkach maki nie mielic.." masz samochod? Sprzedaj...wystarczy jak pospacerujesz na czworaka..
Pozdrawiam