Małe Elektrownie Wodne - Forum społeczności

Małe Elektrownie Wodne w polsce, forum, serwis, automatyka, sterowanie, projekty, turbiny, turbina, kaplan, franciss, montaż, konsultacja, portal
Teraz jest niedziela, 15 czerwca 2025, 20:57

Strefa czasowa: UTC + 1

Autor Wiadomość
 Tytuł: Jest pięknie
PostNapisane: czwartek, 6 stycznia 2005, 18:59 
zaawansowany elektrowniarz
zaawansowany elektrowniarz

Czy znacie piosenkę Krajewskiego: " A tu ładna pogoda, taka ładna pogoda. Wymarzona pogoda na szczęście"
LUDZIE !!! Jest pięknie. Takiej pięknej zimy jak żyję nie pamiętam ! Z nieba deszczyk, w górach snieżek, ciepełko /interes mi nie marznie/.
Jest pięknie. I pieprzyć tych malkontentów którym marzą się białe święta i brak im chłodu. A niech się bałwany w komorze krio pozamykają!
Jest pięknie. Stoję tak i stoję pod szafą sterowniczą i patrzę jak kółko na liczniku pomyka /tylko nogi marzną bo to jest podniecające uczucie i krew do innego członka ciała odpływa/. Jest pięknie. Po raz pierwszy na fakturze pięciocyfrowa sumka. A w lecie na haracz dla bandziorów z ZUS-u nie miałem! Jest pięknie. Wierzyciele też się cieszą, że zacznę im spłacać kredyt. Jest pięknie. W ogóle to wzywam Was do proklamowania Republiki Krainy Deszczowców - Bogas na prezydenta !!!
Jest pięknie. Jest tak pięknie, że aż się boję, że coś pieprznie. Tak dla równowagi.
"Żniwa" w pełni ale trzeba się pilnować.

Mówiliście, że ten syndrom jest nieszkodliwy?
gdzie te moje kropelki....

Czee

Ostatnio edytowano piątek, 7 stycznia 2005, 21:44 przez bogas, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 6 stycznia 2005, 19:18 
Site Admin
Site Admin

Coś mam dziwne przeczucie....
czyżby pierwszy chory na "Syndrom Forum MEW" 8O

Tytuł: :(
PostNapisane: czwartek, 6 stycznia 2005, 22:31 
jestem tu nowy

licznik licznikiem, pieniazki pieniazkami, ale mimo wszystko zima to zima i jako mieszkaniec pieknych gor Pienin wcale sie nie ciesze z braku sniegu:P moze to dlatego ze nie mam wlasnego koleczka ktore mogloby sie krecic...

tak czy inaczej - TA CHOROBA JEST POWAZNA!

aha! a czy przypadkiem ten sniezek po zimie nie zamienia sie w rwace rzeki? .... .... ....

Tytuł: Re: :(
PostNapisane: czwartek, 6 stycznia 2005, 22:38 
Site Admin
Site Admin

[quote:1d7ef58139="kudzu"]aha! a czy przypadkiem ten sniezek po zimie nie zamienia sie w rwace rzeki? .... .... ....[/quote:1d7ef58139]

Wiem do czego zmierzasz.....ale za dużo wody to też nie zawsze jest dobrze :wink:

Strefa czasowa: UTC + 1