Małe Elektrownie Wodne - Forum społeczności

Małe Elektrownie Wodne w polsce, forum, serwis, automatyka, sterowanie, projekty, turbiny, turbina, kaplan, franciss, montaż, konsultacja, portal
Teraz jest niedziela, 15 czerwca 2025, 10:52

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
PostNapisane: wtorek, 22 kwietnia 2008, 23:12 
jestem tu nowy

No i w koncu udało nam się kolego Flooder dojść do jakiegoś wspólnego wniosku ja też troche w swym życiu już widziałem i do tego jak sobie pomagają naprzukład szwedzi ,norwedzy po sąsiecku i nie tylko po sąsiecku naszemu zpołeczeństwu jeszcze daleko .Dlatego uważam że tżeba innym w jakiś rossądny sposód pokazać że można inaczej anie tylko na kije, wiem że dużo wody upłyni zanin co niektórzey zrozumieją ze robią czy zrobili błąd sprzeciwiając eię przeciwko temu czy tamtem, ale obrażaniem sie nawzajem nic nie wskuramy,no i w końcu dlaczego to nie my mamy pokazać że można inaczej .Może kiedyś będszie okazja wymienić poglady i doświdczenia nie tylko na forum ,tylko muszę skończyć moją małą mewkię .

Pozdrawiam powodzenia

p.s.wiem doskonale że my jako Polacy z natury jesteśmyu przekorni czes może by to powoli zmienić.

PostNapisane: środa, 23 kwietnia 2008, 02:44 
starszy elektrowniarz
starszy elektrowniarz

do piomki.
Tym co mnie od analfabetów to nie był szam a ktoś inny i wymsknęło mu sie jeden raz i dlatego nie podaję kto to. A swoją drogą On nadal pisze i to bardzo ciekawe teksty tak, że jestem pełen autentucznego podziwu i jestem wdzięczny, że tak szczerze zajął się , w końcu nie swoją, sprawą. Natomiast szam mnie w końcu wk....ł bo ileż można słuchac przytyków nawet gdy wypowiada je samozwańczy jeleń. Ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło i może szam na resztę życia wyciągnie wnioski aby rozróżnieć granicę i wiedzieć kiedy skończyć "żarty" z kogoś nawet pod "usprawiedliwiającym" określeniem "mam wredny charakter".

PostNapisane: środa, 23 kwietnia 2008, 08:24 
starszy elektrowniarz
starszy elektrowniarz

No tak... ja już o sprawie zapomniałem- więc moja pomyłka. Sory Panowie ,ze odgrzebalem niechcący temat ...ale mysle ,ze i z " tym kimś innym" też małą wódeczkę wypijesz...Pozdrawiam.

PostNapisane: środa, 23 kwietnia 2008, 22:15 
starszy elektrowniarz
starszy elektrowniarz

piomika napisał(a):
Oj dobra Narek !... Wymskneło sie Szamowi z tym analfabeta ... juz mu tak tego przy kazdej okazji nie wypominaj... :wink:
Pamiętaj ,ze on ma taki lużny sposób bycia... O sobie przeciez pisał-jak tu do nas trafił - per: "Jeleń jestem..." Tez siebie obrażał?
Jeszcze nie jedną wódke razem wypijecie . Pozdrawiam. :wink:

:D Cz. W zyciu nie nazwałbym analfabeta kogoś, kto umie pisać. Nie ja uzyłem tego okreslenia wobec Narka. Wywołany do tablicy przyznaje, że wg mnie, właściwa jest połowa tego okreslenia, gdyz nie umie czytac ze zrozumieniem tekstu.

Pozdrawiam Szam

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 24 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1