Małe Elektrownie Wodne - Forum społeczności

Małe Elektrownie Wodne w polsce, forum, serwis, automatyka, sterowanie, projekty, turbiny, turbina, kaplan, franciss, montaż, konsultacja, portal
Teraz jest poniedziałek, 16 czerwca 2025, 09:55

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 81 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
 Tytuł: III zjazd MEW
PostNapisane: piątek, 6 stycznia 2006, 18:27 
starszy elektrowniarz
starszy elektrowniarz

Witam w Nowym 2006 Roku!
Jeśli o mnie chodzi, to imprezować możemy nawet i jutro. Tym bardziej, że jutro właśnie wchodzi ekipa z zaj... koparką, żeby wyryć mi dziurę i wsadzić małą oczyszczalnię.
Okna już są, poza nimi nowe drzwi, instalacja wodna i kanalizacyjna. Zanim przyjedziecie postawię już kibelek na piętrze i nie trzeba będzie latać w krzaczany :D
Wody popiernicza dużo, a facet od oczyszczalni jest nieco skażony tematem MEW :!: W sąsiedniej wsi w podobnym młynie, jak mój, jest tartak, z którym kontakty ma mój oczyszczalniarz ( szambelan?). Tam okazuje się nie zezwolono na uruchomienie turbiny. Powodów jeszcze nie znam, ale się dowiem, może wspólnymi siłami pomożemy kolejnemu maniakowi??
Pozdrawiam i zapraszam!
Ł.
PS. Przypominam kontakta: 605 265 766

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 81 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5

Strefa czasowa: UTC + 1