Małe Elektrownie Wodne - Forum społeczności

Małe Elektrownie Wodne w polsce, forum, serwis, automatyka, sterowanie, projekty, turbiny, turbina, kaplan, franciss, montaż, konsultacja, portal
Teraz jest środa, 23 maja 2018, 04:38

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 15 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: czwartek, 3 sierpnia 2006, 06:19 
Offline
starszy elektrowniarz
starszy elektrowniarz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): czwartek, 24 lutego 2005, 01:00
Posty: 405
Mam problemy z mozilla, nie mogę przeglądać forum, czy wiadomo co trzeba usatawić w mozilli zeby forum działało :?: IE radzi sobie doskonale.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: czwartek, 3 sierpnia 2006, 07:32 
Offline
Site Admin
Site Admin
Avatar użytkownika

Dołączył(a): piątek, 23 stycznia 2004, 01:00
Posty: 660
Lokalizacja: kaszuby
Jeśli chodzi o firefoxa to radzi sobie również doskonale. A co znaczy nie mogę przeglądać? Co się dzieje? Jakie są objawy?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: czwartek, 3 sierpnia 2006, 07:49 
Offline
starszy elektrowniarz
starszy elektrowniarz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): czwartek, 24 lutego 2005, 01:00
Posty: 405
dokładnie mówiąc nic się nie dzieje, podczas przeglądania następuje zwiecha i nic już nie da się kliknąć, nawet odświeżanie strony nie działa


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: czwartek, 3 sierpnia 2006, 08:01 
Offline
Site Admin
Site Admin
Avatar użytkownika

Dołączył(a): piątek, 23 stycznia 2004, 01:00
Posty: 660
Lokalizacja: kaszuby
Hmmm, to by wskazywało na problem u Ciebie z komputerem.

Możesz spróbować włączyć ten obracający się wirnik klikając na (-). Jeśli wtedy będzie OK to znaczy że jest takiś problem z flash-playerem. Jaki system operacyjny?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: czwartek, 3 sierpnia 2006, 09:10 
Offline
starszy elektrowniarz
starszy elektrowniarz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): czwartek, 24 lutego 2005, 01:00
Posty: 405
win xp sp2


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: czwartek, 3 sierpnia 2006, 09:26 
Offline
Site Admin
Site Admin
Avatar użytkownika

Dołączył(a): piątek, 23 stycznia 2004, 01:00
Posty: 660
Lokalizacja: kaszuby
próbowałeś wyłączyć wirnik?

testowałem na win 2000 sp4, dziala bez zarzutu.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: czwartek, 3 sierpnia 2006, 17:32 
Offline
starszy elektrowniarz
starszy elektrowniarz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): czwartek, 24 lutego 2005, 01:00
Posty: 405
na razie działa z włączonym wirnikiem, po włączeniu ciasteczek i obrazków które były wcześniej zablokowane.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: piątek, 4 sierpnia 2006, 18:38 
Offline
Site Admin
Site Admin
Avatar użytkownika

Dołączył(a): piątek, 23 stycznia 2004, 01:00
Posty: 660
Lokalizacja: kaszuby
bede musial chyba wyrzucuc ten wirnik :)


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: sobota, 5 sierpnia 2006, 06:12 
Offline
starszy elektrowniarz
starszy elektrowniarz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): czwartek, 24 lutego 2005, 01:00
Posty: 405
nie tyle wyrzucić co napisać: w przypadku problemów wyłączyć wirnik


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: czwartek, 5 października 2006, 11:47 
Offline
starszy elektrowniarz
starszy elektrowniarz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): piątek, 16 kwietnia 2004, 01:00
Posty: 448
Lokalizacja: Dom Wielkopolska, MEW Zachodniopomorskie
Przy każdorazowym wejściu na forum muszę się logować. Wiem, że coś jest nie tak ze mną, ale to nie powinno miec wpływu na to. Może coś z kompem? Ma ktoś podobny problem?


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: czwartek, 5 października 2006, 17:48 
Offline
starszy elektrowniarz
starszy elektrowniarz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): czwartek, 24 lutego 2005, 01:00
Posty: 405
Jest taka opcja w profilu, automatycznie zaloguj podczas wizyty na stronie


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: niedziela, 8 października 2006, 15:35 
Offline
Site Admin
Site Admin
Avatar użytkownika

Dołączył(a): piątek, 23 stycznia 2004, 01:00
Posty: 660
Lokalizacja: kaszuby
ewentualnie masz w przeglądarce wyłączoną opcje "cookies" czy ciasteczka.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: poniedziałek, 29 stycznia 2007, 08:34 
Offline
starszy elektrowniarz
starszy elektrowniarz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): czwartek, 24 lutego 2005, 01:00
Posty: 405
Nie dochodzą do mnie ostatnio powiadomienia o nowych postach, ani o nowych wiadomościach prywatnych, sprawdziłem w ustawieniach mam zaznaczone powiadamianie.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: poniedziałek, 29 stycznia 2007, 08:59 
Offline
Site Admin
Site Admin
Avatar użytkownika

Dołączył(a): piątek, 23 stycznia 2004, 01:00
Posty: 660
Lokalizacja: kaszuby
Może lądują u Ciebie w spamie?

_________________
Nigdy nie myśl że ktoś inny jest głupszy od Ciebie.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: wtorek, 3 czerwca 2008, 13:53 
Offline
jestem tu nowy
Avatar użytkownika

Dołączył(a): wtorek, 27 maja 2008, 01:00
Posty: 13
Lokalizacja: Białystok
U mnie na mozzilli wszystko chodzi bez zarzutów, ale ten wirnik... patrząc na niego można kręćka dostać. Ale ma to swój urok


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 15 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL