Małe Elektrownie Wodne - Forum społeczności

Małe Elektrownie Wodne w polsce, forum, serwis, automatyka, sterowanie, projekty, turbiny, turbina, kaplan, franciss, montaż, konsultacja, portal
Teraz jest środa, 17 października 2018, 03:59

Strefa czasowa: UTC + 1




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 
Autor Wiadomość
PostNapisane: sobota, 25 kwietnia 2009, 14:05 
Offline
starszy elektrowniarz
starszy elektrowniarz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): piątek, 21 stycznia 2005, 01:00
Posty: 412
Lokalizacja: Dom: Poznań MEW: Gryfice
W Firefoxie 3 nieprawidlowo funkcjonuje galeria. Nie mozna otworzyc zdjec. Wyswietlaja sie jako miniatury, niestety po kliknieciu na nie, wskakuje BLINK SCREEN i tyle widziano zdjecie.

W IE dziala prawidlowo.

Pozdrawiam!

_________________
"Światem rządza głupi,gnuśni i występni"-Dante Alighieri

GG: 3708469
Skype: Flooderek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: poniedziałek, 27 kwietnia 2009, 07:10 
Offline
Site Admin
Site Admin
Avatar użytkownika

Dołączył(a): piątek, 23 stycznia 2004, 01:00
Posty: 660
Lokalizacja: kaszuby
Firefox 3.0.9, działa prawidłowo.

Podaj coś więcej co u Ciebie nie działa.

I co to jest ten BLINK SCREEN, mruga ci ekran?

_________________
Nigdy nie myśl że ktoś inny jest głupszy od Ciebie.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: poniedziałek, 27 kwietnia 2009, 11:41 
Offline
starszy elektrowniarz
starszy elektrowniarz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): piątek, 21 stycznia 2005, 01:00
Posty: 412
Lokalizacja: Dom: Poznań MEW: Gryfice
Oczywiscie to byla literowka :) Sorry, chodzilo o BLANK SCREEN, czyli bialy ekran. Po prostu jak klikam ktorekolwiek zdjecie z fotogalerii, to nie otwiera sie powiekszone, tylko otwiera sie PUSTE OKNO, zupelnie czyste. W IE wszystko w porzadku. Sprawdze jeszcze na kobity FF moze mojemu cos odbilo!

Pozdrawiam!

_________________
"Światem rządza głupi,gnuśni i występni"-Dante Alighieri

GG: 3708469
Skype: Flooderek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: poniedziałek, 27 kwietnia 2009, 18:02 
Offline
starszy elektrowniarz
starszy elektrowniarz

Dołączył(a): poniedziałek, 16 sierpnia 2004, 01:00
Posty: 765
u mnie pod FF 3.0.9 podobnie jak u Floodera biały ekran bez zdjęcia


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: środa, 29 kwietnia 2009, 06:49 
Offline
Site Admin
Site Admin
Avatar użytkownika

Dołączył(a): piątek, 23 stycznia 2004, 01:00
Posty: 660
Lokalizacja: kaszuby
No to coś dziwnego.

Proszę w tym białym oknie pod FF nacisnąć CTRL+U, powinno to wyświetlić źródło strony, i poproszę to na maila

U mnie pod FF 3.0.9 @ windows i @linux działa praidłwo. Bez różnicy czy zalogowany czy nie.

Może macie jakieś blokowanie włączone?!

_________________
Nigdy nie myśl że ktoś inny jest głupszy od Ciebie.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: środa, 29 kwietnia 2009, 07:32 
Offline
starszy elektrowniarz
starszy elektrowniarz

Dołączył(a): poniedziałek, 16 sierpnia 2004, 01:00
Posty: 765
Cud ale działa :) nie wiem być może przez to że wczoraj aktualizowałem FF do 3.0.10


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: środa, 29 kwietnia 2009, 09:14 
Offline
starszy elektrowniarz
starszy elektrowniarz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): piątek, 21 stycznia 2005, 01:00
Posty: 412
Lokalizacja: Dom: Poznań MEW: Gryfice
U mnie nadal nie działa, mimo, że zaktualizowałem FF do 3.0.10 ;/

Źródło jest PUSTE...

_________________
"Światem rządza głupi,gnuśni i występni"-Dante Alighieri

GG: 3708469
Skype: Flooderek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: czwartek, 30 kwietnia 2009, 07:12 
Offline
Site Admin
Site Admin
Avatar użytkownika

Dołączył(a): piątek, 23 stycznia 2004, 01:00
Posty: 660
Lokalizacja: kaszuby
Flooder, to podaj mi na jaki link klikasz i do tego dokładką datę i godzinę, sprawdze w logach co się dzieje ze nie dostajesz :-)

_________________
Nigdy nie myśl że ktoś inny jest głupszy od Ciebie.


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: czwartek, 30 kwietnia 2009, 08:40 
Offline
starszy elektrowniarz
starszy elektrowniarz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): piątek, 21 stycznia 2005, 01:00
Posty: 412
Lokalizacja: Dom: Poznań MEW: Gryfice
http://www.mew.pl/coppermine/displayima ... pos=0.html

Godzina: 9:38 ip z końcówką xxx.xxx.84.140


Pozdrawiam :)

_________________
"Światem rządza głupi,gnuśni i występni"-Dante Alighieri

GG: 3708469
Skype: Flooderek


Góra
 Zobacz profil  
 
PostNapisane: sobota, 9 maja 2009, 10:30 
Offline
starszy elektrowniarz
starszy elektrowniarz
Avatar użytkownika

Dołączył(a): piątek, 21 stycznia 2005, 01:00
Posty: 412
Lokalizacja: Dom: Poznań MEW: Gryfice
Format C:/

Wszystko hula :P

Pozdrawiam i przepraszam za zawrócenie ....y :)

_________________
"Światem rządza głupi,gnuśni i występni"-Dante Alighieri

GG: 3708469
Skype: Flooderek


Góra
 Zobacz profil  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL